Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий



Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):











Группы


















ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ Міжнародному Співтовариству (Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!)

(Прим.: пояснення по відправленню цього Послання дивіться внизу після фото підписних аркушів або тут https://rp.bytdobru.info/statyi/9646-poslannya-v-d-narodu-ukra-ni-voleviyavlennya#_Toc32335653, а пояснення по самому Посланню дивіться тут https://rp.bytdobru.info/statyi/9647-message-from-the-people-of )


ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ Міжнародному Співтовариству
(Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!)
 
Міжнародному співтовариству,
народам, що населяють Землю, і їх представникам
ООН, МВФ, ФРС, ЄБРР, ЄС, РЄ, ЄАС, ЄАЕС *,
іншим міжнародним організаціям,
різним державам,
правителям і урядам різних держав,
транснаціональним корпораціям, агрохолдингам
й іншим зацікавленим особам
 
БЕЗПОСЕРЕДНЄ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ Українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні, як єдиного власника усього національного багатства України (у тому числі усієї землі і її природних ресурсів), а також кожного окремого громадянина як представника народу України — джерела влади і як співвласника цього національного багатства:
 
«МИ, НАРОД УКРАЇНИ (громадяни України всіх національностей), РІШУЧЕ СТАВИМО ЗАБОРОНУ НА ПРОДАЖ НАШОЇ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!».
Ми спираємося на «Декларацію про державний суверенітет України» (від 16 липня 1990 р.), яка лягла в основу створення нинішньої Конституції України, «Акт проголошення незалежності України» (від 24 серпня 1991 р.) і безпосередньо на Конституцію України (від 28 червня 1996 р.), як її Основний Закон, і користуємося своїм ЗАКОННИМ і непорушним Правом Народу України!
 
Відповідно до того, що Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади в Україні, як єдиний власник усього національного багатства України (у тому числі усієї землі і її природних ресурсів), а також кожен окремий громадянин як представник народу України — джерела влади і як співвласник цього національного багатства, згідно зі статтями 5, 8, 13, 19, 22, 24, 38, 60, 68, 69, 85, 92, 106, 116, 119, 121, 124, 140, 142, 143, 147 й інших норм Конституції України
 
МИ, НАРОД УКРАЇНИ (громадяни України всіх національностей),
 
ОГОЛОШУЄМО ВІДКРИТО І БЕЗПОСЕРЕДНЬО СВОЮ ВОЛЮ НАРОДНУ
вам, шановані учасники міжнародного співтовариства:
 
Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на продаж Батьківщини — наших українських земель!
Ми, як власники (господарі) української землі, наказуємо органам державної влади і органам місцевого самоврядування України, що охороняють і управляють нашою власністю, НЕ ПРОДАВАТИ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ.
Оскільки, згідно ст. 13 Конституції України, земля й інші природні ресурси України є об'єктами права власності Українського народу (громадян України всіх національностей), то кожен громадянин є співвласником усієї землі, ресурсів на території України і ці об'єкти власності знаходяться в ЗАГАЛЬНІЙ СПІЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ (не частковій) усіх громадян України. І для розпорядження землею, шляхом продажу, потрібна згода УСІХ співвласників, тобто згода усіх громадян України на продаж землі. Ми, громадяни народу України, виражаємо безпосередньо свою НЕЗГОДУ на продаж землі.
Продаючи нашу Українську землю, ми позбавляємо себе, своїх дітей, майбутні покоління багатства (землі)!
 
ДЕКЛАРАЦІЯ народу України про заборону на продаж землі України
Ми, народ України (громадяни України всіх національностей), на підставі своїх міжнародних і конституційних прав, також заявляємо наступне міжнародному співтовариству і представникам інших народів, держав, міжнародних організацій і будь-яких інших громадських формувань.
Нині органами державної влади України готується законопроект про продаж землі.
Доводимо до вашого відома, що цей законопроект або будь-який інший ухвалений закон України про продаж землі є антиконституційним, антигромадським і порушує права людини.
Таким чином, якщо навіть цей закон про продаж землі в Україні буде ухвалений нинішніми представниками органу законодавчої влади, то, по суті, він не матиме правової, конституційної основи і юридичної сили.
Ми інформуємо кожного, що будь-яка угода, проведена за допомогою будь-якого закону України про продаж землі для придбання ними української землі, не підтримується народом України і розглядатиметься неконституційною (незаконною).
На підставі цього народ України і надалі розглядатиме землю, продану за цим законом, як власність народу України. Також народ України не вважатиме себе відповідальним за повернення коштів, витрачених в ході укладення такої угоди, як сторона, що не брала участі в угоді.
Ми закликаємо представників світової спільноти, міжнародних організацій, правителів і урядів різних держав, транснаціональних корпорацій, агрохолдингів, духовенства, бізнесменів, комерсантів, юристів, представників інших народів і держав, інших зацікавлених осіб відмовитися від участі у будь-яких угодах за будь-яким законом України про продаж української землі як таких що порушують фундаментальні основи життя і згоди суспільства.
 
ТАКА НАША НАРОДНА ВОЛЯ — тепер ви її знаєте, і беріть до відома!
 
Бути Україні Квітучою, Здоровою, Сильною і Щасливою! Такою ми її і бачимо в майбутньому! І буде так завжди! І так тому і бути!
 
А НА ЗЕМЛІ БУТИ ДОБРУ!
 
Додаються:
— копії ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ органам влади України (Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!) з Додатком витягів із Конституції України — обгрунтування, що народ України (громадяни України всіх національностей) — єдине джерело влади в Україні, як єдиний власник усього національного багатства України (у тому числі усієї землі та її природних ресурсів), а також кожен окремий громадянин як представник народу України — джерела влади і як співвласник цього національного багатства. А органи державної влади — як слуги народу, зобов'язані (уповноважені) охороняти землю і нею управляти, але не розпоряджатися, у тому числі і шляхом продажу.
 
копії малої частини зібраних підписів, для прикладу, від громадян України — співвласників української землі.
 
Дата                                                                                                               Підпис
 
 
* — ООН (Організація об'єднаних націй), МВФ (Міжнародний валютний фонд), ФРС (Федеральна резервна система), ЄБРР (Європейський банк реконструкції і розвитку), ЄС (Європейський Союз), РЄ (Рада Європи), ЄАС (Євразійський союз), ЄАЕС (Євразійський економічний союз). 

 
Копії ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ органам влади України
(Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!)
з Додатком витягів із Конституції України

ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ
(Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!)
 
Президентові України (поштова адреса: вул. Банкова, 11, м. Київ, індекс: 01220),
Верховній Раді України (вул. Грушевського, 5, м. Київ, індекс: 01008),
Кабінету Міністрів України (вул. Грушевського, 12/2 (5-й під'їзд), м. Київ, індекс: 01008),
іншим посадовцям органів державної влади і органів місцевого самоврядування
 
БЕЗПОСЕРЕДНЄ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ Українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні, як єдиного власника усього національного багатства України (в тому числі усієї землі і її природних ресурсів), а також кожного окремого громадянина як представника народу України — джерела влади і як співвласника цього національного багатства:
 
«МИ, НАРОД УКРАЇНИ (громадяни України всіх національностей), РІШУЧЕ СТАВИМО ЗАБОРОНУ НА ПРОДАЖ НАШОЇ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!».
Ми спираємося на «Декларацію про державний суверенітет України» (від 16 липня 1990 р.), яка лягла в основу створення нинішньої Конституції України, «Акт проголошення незалежності України» (від 24 серпня 1991 р.) та безпосередньо на Конституцію України (від 28 червня 1996 р.), як її Основний Закон, і користуємося своїм ЗАКОННИМ і непорушним Правом Народу України!
 


* * *
Із Декларації про державний суверенітет України (від 16 липня 1990 р.):
(Примітка: згідно цієї Декларації народ України є єдиним джерелом влади і власником усього національного багатства України, у тому числі усієї землі і її природних ресурсів, з 1990 року. А згідно Конституції України — з 1996 року.
А хто ігнорує цю Декларацію, той ігнорує державний суверенітет України, а це вже кримінально каране діяння).
 «Громадяни Республіки всіх національностей становлять народ України.
Народ України є єдиним джерелом державної влади в Республіці»,
 
«Народ України має виключне право на володіння і розпорядження національним багатством України.
Земля, її надра, повітряний простір, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території Української РСР, природні ресурси її континентального шельфу та виключної /морської/ економічної зони, весь економічний та науково-технічний потенціал, що створений на території України, є власністю її народу, матеріальною основою суверенітету Республіки і використовуються з метою забезпечення матеріальних і духовних потреб її громадян»,
 
«Територія Української РСР в існуючих кордонах є недоторканою і не може бути змінена та використана без її згоди»,
 
«Українська РСР дбає про екологічну безпеку громадян, про генофонд народу, його молодого покоління».
 
Детальні витяги з Конституції України містяться нижче в Додатку до цього Послання.
(Примітка: при уважному і вдумливому вивченні Конституції України можна знайти багато правових норм по закріпленню і захисту прав первинної влади — народу, територіальних громад.
Стаття 5 Конституції України визначає — єдине джерело влади народ (громадяни України всіх національностей), який здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади і органи місцевого самоврядування, а також ст. 140 Конституції України, — що місцеве самоврядування здійснюється територіальною громадою (жителями населеного пункту) безпосередньо і через органи місцевого самоврядування.
Ст. 13 Конституції України закріплює, що земля, ресурси... є об'єктами права власності Українського народу (громадян України всіх національностей). Ст. 142 Конституції України — земля, ресурси... знаходяться у власності територіальних громад (жителів населеного пункту).
* * *
 
Земля — творіння Бога, вона — наша Мати, наша Батьківщина! Земля — це наші родові корені, це наша Сила і Потужність, Свобода і Воля!
Земля — це біоенергетичний акумулятор інформації кожної нації, яка проживає на відповідній місцевості. Це цілюща сила, яка живить кожне наступне покоління. Це зв'язок сьогодення з минулим!
І саме ЦЮ землю, крок за кроком, відстоювали і захищали від ворога наші батьки і прабатьки! Вони віддавали за НЕЇ життя! У нашій землі — кров наших предків!
...І продати свою рідну Землю — це означає зрадити і продати свою Матір, свою Батьківщину, свій Рід, своє благополуччя і процвітання.
У результаті: продаж рідної землі — це злочин проти самих себе, добровільний продаж себе, своєї Душі, обрубування родових коренів... Без Землі — ти ніхто і ніщо! Продаж благодатної землі Української — це втрата самої України, а не наповнення казни державної!..
Ми не даємо згоди на продаж нашої землі! Земля України — цілісна територія, наше народне надбання і багатство, що не продається!
НІХТО І НІКОЛИ НЕ ЗМОЖЕ ПРОДАТИ НАШУ ЗЕМЛЮ-МАТІР!
 
Ні для кого не секрет, які критичні часи зазнає нині Україна. Але Розквіт її настане! І він — не за горами!
Черпаючи народну мудрість, з глибин віків що йде, ми пропонуємо альтернативу розвитку України — її Відродження! — прийняти закон про малу батьківщину — родові помістя: роздати всю можливу землю Українську власне українському народові (всім бажаючим) — по ділянці землі в розмірі 1 га чи трохи більше безоплатно, в довічне користування, з правом передачі у спадщину, без права продажу, без оподаткування, де кожна бажаюча людина, її сім'я, будуть сотворяти з любов'ю свою малу Батьківщину на землі, яку будуть берегти, зможуть забезпечити самі собі безбідне гідне існування, вирощувати екологічно чисту продукцію.
У таких людей з'явиться упевненість в завтрашньому дні, вони захочуть — і будуть — народжувати здорових щасливих дітей! Люди стануть творцями! Така країна завжди процвітатиме! Це — безпрограшний варіант розвитку! У такій країні завжди буде Мир, якого хочуть усі здорові, розсудливі люди!
Цей крок можуть зробити тільки ті, хто по-справжньому любить нашу Землю. Процвітання України складається з процвітання кожної окремої сім'ї! По-іншому не буває!..
 
Уже більше тисячі бажаючих сімей облаштовують свою малу батьківщину — родові помістя добровільно, самостійно, без державної підтримки. І ця ідея стала не лише народною в Україні, а й міжнародною. Облаштовують свої родові помістя в Росії, Білорусії, Молдавії, Казахстані, країнах Прибалтики, Західної Європи (наприклад, Польща, Чехія, Словаччина, Болгарія, Німеччина, Франція та інші), в США, Канаді і багатьох інших країнах.
 
Ідея про родове помістя спрямована, в першу чергу, на повернення Батьківщини своєї, відродження свого роду, на збереження навіки в сім'ях любові, на відновлення гармонійних стосунків з живою природою, Землею, між людьми, а також на об'єднання досягнень технократичного світу і світу чистої природи.
Родове помістя — це один гектар родової землі, на якому можна посадити сад, ліс, вирощувати городину, викопати ставок, побудувати будинок, розводити тварин, бджіл, усвідомлено народити і виховати щасливих дітей, жити з сусідами в дружбі.
Родове помістя — це місце, де сім'я, удосконалюючи середовище проживання, створює простір Любові для себе, своїх дітей, нащадків і в пам'ять про своїх прабатьків.
Родове помістя забезпечує основні потреби людини: чиста вода, натуральна їжа, свіже повітря, наповнене прекрасними ароматами, приємний відпочинок, комфортне житло, душевне спілкування з близькими людьми і природою, можливість творчої самореалізації та інші.
Тобто, РОДове поМІСТя — це МІСЦе РОДу, в якому людина творить свою малу батьківщину, простір Любові. Родове помістя — «я збираю рід свій весь і розміщую його тут».
Суть ідеї родового помістя — малої батьківщини — в художній формі міститься в книгах Володимира Миколайовича Мегре (уродженця Чернігівської області України).
Детальніше про родове помістя, його економічний, соціальний та інші обгрунтуваннях, дивiться тут https://bytdobru.info/rodina/
 
Шановні, Президент України Володимир Зеленський, депутати Верховної Ради України, Кабінет Міністрів України, а також інші посадовці органів державної влади і органів місцевого самоврядування,
ми усі з вами єдині, ми усі складаємо НАРОД УКРАЇНИ, ми всі разом з вами хочемо процвітання для нашої рідної землі!
Тому, вам на допомогу, ми підбиваємо підсумки всьому вищевикладеному, аналізуючи і УСВІДОМЛЮЮЧИ всю ситуацію, що склалася в країні, і, відаючи, що ми всі разом маємо право і в силах вплинути на хід історії і течію подій, з метою відродження нашої великої Батьківщини, України, беремо на себе відповідальність за свою землю!
 
Для цього, відповідно до того, що Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади в Україні, як єдиний власник усього національного багатства України (в тому числі усієї землі і її природних ресурсів), а також кожен окремий громадянин як представник народу України — джерела влади і як співвласник цього національного багатства, згідно зі статтями 5, 8, 13, 19, 22, 24, 38, 60, 68, 69, 85, 92, 106, 116, 119, 121, 124, 140, 142, 143, 147 та інших норм Конституції України
 
МИ, НАРОД УКРАЇНИ (громадяни України всіх національностей),
 
ОГОЛОШУЄМО ВІДКРИТО І БЕЗПОСЕРЕДНЬО СВОЮ ВОЛЮ НАРОДНУ
вам, шановані «слуги народу»:
 
1. Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на продаж Батьківщини — наших українських земель!
Ми, як власники (господарі) української землі, наказуємо вам, що охороняють і управляють нашою власністю, НЕ ПРОДАВАТИ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ.
Оскільки, згідно ст. 13 Конституції України, земля і інші природні ресурси України є об'єктами права власності Українського народу (громадян України всіх національностей), то кожен громадянин є співвласником усієї землі, ресурсів на території України і ці об'єкти власності знаходяться в ЗАГАЛЬНІЙ СПІЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ (не частковій) усіх громадян України. І для розпорядження землею шляхом продажу, потрібна згода УСІХ співвласників, тобто згода усіх громадян України на продаж землі. Ми, громадяни народу України, виражаємо безпосередньо свою НЕЗГОДУ на продаж землі.
Продаючи нашу Українську землю, ми позбавляємо себе, своїх дітей, майбутні покоління багатства (землі)!
2. Наші ліси — це наші легені! Тому ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на безмежні вирубування і вивезення наших лісів за кордон і доручаємо замінити суцільні вирубування на вибіркові!
3. Ми ОГОЛОШУЄМО ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ОБОВ'ЯЗКОВОГО ВВЕДЕННЯ на території України ПОСАДОК ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ (лісів і лісосмуг). Сприятлива температура виходу водного джерела на поверхню — близько 4 градусів Цельсія. А це можливо тільки у великих багаторівневих лісах. Через повсюдні вирубки водні горизонти опускаються все нижче. Щоб хоч якось зупинити процес і повернути його назад, загальна площа нових насаджень повинна як мінімум втричі перевищувати площу вже вирубаних за останні 30 років. Позбавляти громадян води — геноцид!
4. Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на ОБОВ'ЯЗКОВЕ прищеплення дітей (достовірною є інформація з різних джерел, що ЦЕ — прямий геноцид населення країни). І згідно ч. 3 ст. 28 Конституції України жодна людина без її добровільної згоди не може бути піддана медичним, науковим або іншим дослідам.
5. Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на впровадження на території України 5G-інтернету (виходячи з психічної, енергетичної і фізичної шкоди для кожної людини від цього).
6. Наша Земля — Жива! Вона усе відчуває, як і ми з вами! Тому ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на звірячі способи добування газу і нафти: використання гідророзривів пластів і токсичних хімічних речовин і масового незаконного викачування наших газу і нафти іноземними представниками...
7. Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на впровадження в їжу українському народу продуктів, що містять ГМО (генетично модифіковані організми).
8. Ми хочемо жити в чистій країні, пити чисту воду, бути здоровими і харчуватися екологічно чистою їжею, тому ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на використання токсичних хімічних засобів захисту і синтетичних мінеральних добрив на оброблюваних землях України при вирощуванні сільгосппродукції (уся ця отрута неминуче потрапляє в нашу питну воду! Це вже сумний факт наших сільських місцевостей). Є хороший позитивний досвід вирощування продукції без застосування «хімії» — існують такі господарства, в тому числі й великомасштабні, в Україні!
9. Ми СТАВИМО ЗАБОРОНУ на легалізацію наркотиків. Як можна легалізувати те, що сприяє моральному розкладанню людини і суспільства?!
10. Доручаємо прийняти народну ідею про родове помістя на законодавчому рівні, у тому числі внести відповідну поправку в Конституцію України. «Стаття 48 прим.1. Кожній бажаючій українській сім'ї безоплатно виділяється один гектар землі для облаштування на ньому родового помістя. Земля виділяється у довічне користування з правом передачі у спадщину. Вироблена у родовому помісті продукція, як і сама земля, не обкладається ніякими податками».
Упродовж дев'яти років з моменту внесення відповідної поправки в Конституцію країни про родове помістя відбудеться зменшення безробіття в країні, забезпечення прожиткового мінімуму збiднілих сімей, рішення проблем із біженцями і багато іншого хорошого.
 
Після того, як кожній сім'ї, бажаючій узяти землю, безоплатно виділиться в довічне користування з правом передачі у спадщину один гектар землі, тоді така сім'я облаштує на своєму гектарі родове помістя, створить прекрасний райський куточок. І уся велика Батьківщина, Україна, перетвориться на квітучий райський сад.
 
ТАКА НАША НАРОДНА ВОЛЯ — тепер ви її знаєте, і приймайте до виконання!
 
Бути Україні Квітучою, Здоровою, Сильною і Щасливою! Такою ми її і бачимо в майбутньому! І буде так завжди! І так тому і бути!
 
А НА ЗЕМЛІ БУТИ ДОБРУ!
 
Дата                                                                                                               Підпис
 
 
Додаток до Послання від народу України
(Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі)
— Витяги з Конституції України
 
Витяги з Конституції України:
(Примітка: при уважному і вдумливому вивченні Конституції України можна знайти багато правових норм по закріпленню і захисту прав первинної влади — народу, територіальних громад.
Стаття 5 Конституції України визначає — єдине джерело влади народ (громадяни України всіх національностей), який здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади і органи місцевого самоврядування, а також ст. 140 Конституції України, — що місцеве самоврядування здійснюється територіальною громадою (жителями населеного пункту) безпосередньо і через органи місцевого самоврядування.
Ст. 13 Конституції України закріплює, що земля, ресурси... є об'єктами права власності Українського народу (громадян України всіх національностей). Ст. 142 Конституції України — земля, ресурси... знаходяться у власності територіальних громад (жителів населеного пункту).
 
Преамбула. Конституція — Основний Закон України.
«…від імені Українського народу — громадян України всіх національностей».
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
 
Стаття 5. Україна є республікою.
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.
Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. (Коментар: ніде в Конституції України не передбачені повноваження органів за розпорядженням власністю народу, а передбачено тільки управління, а також охорона землі).
Стаття 14. Земля є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави.
 
(Коментар: в ст. 13 Конституції України йдеться про те, що Український народ — громадяни України всіх національностей, тобто, кожен громадянин України, незалежно від приналежності до будь-якої національності, є власником землі, ресурсів.
Також в ст. 13 Конституції України йдеться про те, що «Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади і органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією».
А в ч. 1 ст. 14 Конституції України — «Земля є основним національним багатством, яка знаходиться під особливою охороною держави».
Виходить, що держава (через свої органи державної влади) згідно ч. 1 ст.14 Конституції України тільки охороняє землі, а не розпоряджається — лише цим в Конституції України визначена межа представлення державою (в особі її органів держ. влади) прав власника (народу).
Тобто, держава (через свої органи держ. влади) тільки охороняє землю, оскільки наказано тільки це в Конституції.
Оскільки, згідно ст. 13 Конституції України, земля й інші природні ресурси України є об'єктами права власності Українського народу (громадян України всіх національностей), то кожен громадянин є співвласником усієї землі, ресурсів на території України і ці об'єкти власності знаходяться в ЗАГАЛЬНІЙ СПІЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ (не частковій) усіх громадян України. І для розпорядження землею, шляхом продажу, потрібна згода УСІХ співвласників, тобто згода усіх громадян України на продаж землі. Ми, громадяни України, виражаємо безпосередньо свою НЕЗГОДУ на продаж землі.
Так, щоб продати, наприклад, будинок, власником якого є сім'я, потрібна згода кожного повнолітнього члена сім'ї. Без згоди навіть однієї людини не можна продати цей будинок. І жоден нотаріус вам не засвідчить цю угоду, поки не буде письмової згоди кожного співвласника цього будинку).
 
Стаття 140. Місцеве самоврядування є правом територіальної громади — жителів села чи добровільного об'єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста — самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України.
Ч. 3. Місцеве самоврядування здійснюється територіальною громадою в порядку, встановленому законом, як безпосередньо, так і через органи місцевого самоврядування: сільські, селищні, міські ради та їх виконавчі органи;
Стаття 142. Матеріальною і фінансовою основою місцевого самоврядування є рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, земля, природні ресурси, що є у власності територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах, а також об'єкти їхньої спільної власності, що перебувають в управлінні районних і обласних рад.
Стаття 143. Територіальні громади села, селища, міста безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування управляють майном, що є в комунальній власності (Коментар: органи місцевого самоврядування створюються безпосередньо громадами (а не один орган громади створює інший орган громади) і можуть тільки управляти, але не розпоряджатися майном, яке знаходиться у власності громад, і в інтересах громад, оскільки через ці органи громади здійснюють місцеве самоврядування).
 
Стаття 69. Народне волевиявлення здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії.
 
Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
 
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. (Коментар: тобто, кожен може робити усе, що не заборонено законом — підзаконні акти до законодавства не відносяться).
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. (Коментар: тобто, органам заборонено усе, що не дозволено законом).
 
Відповідно до абзацу другого пункту 2 мотивувальної частини Рішення Конституційного Суду України № 4-рп від 19 квітня 2001 р. норми Конституції України застосовуються безпосередньо і незалежно від того, чи прийнято на їх розвиток відповідні закони або інші нормативно-правові акти. Відповідно до частини другої та третьої статті 382 Кримінального кодексу України в разі невиконання посадовою особою Рішення Конституційного Суду передбачена кримінальна відповідальність з можливим позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Стаття 157. Конституція України не може бути змінена, якщо зміни передбачають скасування чи обмеження прав і свобод людини і громадянина або якщо вони спрямовані на ліквідацію незалежності чи на порушення територіальної цілісності України.
 
Стаття 38. Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському та місцевих референдумах, вільно обирати і бути обраними до органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
 
Згідно з Конституцією і законами України народ, а також кожен громадянин, який здійснює владу безпосередньо, наділяється при реалізації свого права брати участь в управлінні державними справами такими ж повноваженнями, якими наділені окремі посадовці, починаючи від президента і закінчуючи чиновником і державним службовцем найнижчого рівня. Такі повноваження реалізуються лише у вирішенні питань, пов'язаних з таким громадянином.
Тобто, народ і громадянин як носій суверенітету і єдине джерело влади в Україні, як єдиний власник всього національного багатства України (в тому числі усієї землі і її природних ресурсів) має право, згідно зі статтями 5, 8, 13, 19, 22, 24, 38, 60, 68, 69, 85, 92, 106, 116, 119, 121, 124, 140, 142, 143, 147 Конституцій України, здійснювати інші форми безпосередньої демократії.
 
Використані витяги з законодавства України станом на 13 вересня 2019 р.
 
  
Копії малої частини зібраних підписів, для прикладу,
від громадян України — співвласників української землі

Додаток до Послання від народу України
(Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі) — підписні аркуші
 
 
 


====================================
(Примітка до Послання Міжнародному Співтовариству за його відправку міжнародним організаціям:
 
Пояснення до ПОСЛАННЯ ВІД НАРОДУ УКРАЇНИ Міжнародному Співтовариству (Волевиявлення про заборону на продаж нашої Української землі!)
 
Кожен бажаючий може відправити з повідомленням Послання міжнародному співтовариству для правителів і урядів різних країн, міжнародних організацій, їх представництвам, в якому йдеться про те, що народ України забороняє продавати українські землі, і будь-які подібні угоди стосовно української землі визнаються недійсними (неконституційними) і здійснюються на свій страх і ризик, без повернення витрачених коштів на купівлю цієї землі.
 
Послання міжнародному співтовариству краще відправляти з додатком до нього копії Послання органам влади України з Додатком витягів із Конституції України (як обгрунтування) з копіями зібраних підписів поштою або ел. поштою відповідним державам, правителям, урядам різних держав, міжнародним організаціям та іншим зацікавленим особам.
 
Подивитися список деяких міжнародних організацій з їх контактами для відправки їм Послання з Додатками в google-документі https://drive.google.com/file/d/1LhHGx35m94-2o2jAZ4274qI6RPLW4JM4/
 
Важливо відіслати Послання з Додатками, щоб міжнародне співтовариство знало нашу волю народну.
Відправляти можна:
різним державам, правителям і урядам різних держав,
міжнародним організаціям, наприклад, ООН (Організація об'єднаних націй), МВФ (Міжнародний валютний фонд), ФРС (Федеральна резервна система), ЄБРР (Європейський банк реконструкції і розвитку), ЄС (Європейський Союз), РЄ (Рада Європи), ЄАС (Євразійський союз), ЄАЕС (Євразійський економічний союз) й іншим міжнародним організаціям
транснаціональним корпораціям, агрохолдингам (у тому числі українським),
представникам світової спільноти, духовенства, інших народів і держав,
бізнесменам, комерсантам, юристам, друкованим і електронним ЗМІ (засобам масової інформації), посольствам, консульствам, дипломатичним представництвам,
й іншим зацікавленим особам.
 
Українська діаспора (українці, які стали громадянами інших країн), може відправляти дане Послання міжнародному співтовариству з Додатками правителям і урядам своїх країн, своїм центральним і регіональним ЗМІ і т.д.
 
Це Послання з Додатками можна відправляти поштою листами з повідомленням, як індивідуально — особисто від себе, так і від групи осіб.
Вище в Посланні знаходиться Додаток підписів на увесь альбомний аркуш.
Бажаючі можуть прислати фотокопії зібраних підписів до Послання на ел. пошту [email protected] (для загального архіву).
 
Є версія Послання на російській, українській і англійській мовах.
Поштові й електронні адреси різних органів влади України і міжнародних співтовариств можна знаходити в інтернеті.
 
Скачати Послання міжнародному співтовариству з Додатками (що скомпоноване до відправки в готовому вигляді міжнародним організаціям):
- на укр. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_ ms_ukr.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9854-poslannya-v-d-narodu-ukra-ni-m-jnarodnomu
- на рос. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_ms_rus.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9853-poslanie-ot-naroda-ukrainyi-mejdunarodnomu
- на англ. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_ ms_eng.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9855-message-from-the-people-of
 
Скачати фотокопії малої частини зібраних підписів, для прикладу, від громадян України — співвласників української землі — http://bytdobru.info/doc/doc/podpisi_1.jpg, http://bytdobru.info/doc/doc/podpisi_2.jpg, http://bytdobru.info/doc/doc/podpisi_3.jpg
 
Подивитися список деяких міжнародних організацій з їх контактами для відправки їм Послання з Додатками в google-документі https://drive.google.com/file/d/1LhHGx35m94-2o2jAZ4274qI6RPLW4JM4/
Або подивитися на сайті https://rp.bytdobru.info/statyi/9856-mejdunarodnyie-organizatsii-spisok-po-sostoyaniyuПосилання на скачування з сайту цього файлу «Міжнародні організації» (список станом на 10.02.2020 р.) http://bytdobru.info/doc/doc/mo.doc)
 
Скачати Послання органам влади України з Додатками і поясненнями для роздрукування у форматі Word, версія від 13.09.2019 р., з доповненнями від 14.10.2019 р. і 10.02.2020 р., у тому числі з Посланням міжнародному співтовариству (у вигляді додатку):
- на укр. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_ukr.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9646-poslannya-v-d-narodu-ukra-ni-voleviyavlennya
- на рос. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_rus.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9645-poslanie-ot-naroda-ukrainyi-voleizyavlenie
- на англ. мові http://bytdobru.info/doc/doc/poslanie_eng.doc— якщо не скачується або не відкривається файл, то можна скопіювати або роздрукувати з цієї сторінки https://rp.bytdobru.info/statyi/9647-message-from-the-people-of)


--- Подпишись на рассылки и газеты... --- --- Информационная политика газеты... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---

Поделиться в соц. сетях

Нравится



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2023 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.