Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий



Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):











Группы


















Земля – власність народу, та умова його існування!

13 января 2020, 21:40
Увага! Шановні громадяни, ми розпочинаємо всеукраїнську безстрокову аполітичну і виключно мирну акцію волевиявлення «Земля – власність народу, та умова його існування!». Запрошуємо збиратися кожної суботи о 14:00, на центральній площі свого міста чи села, на півгодини. Разом ми сила! Приходь, щоб відстояти свою позицію. Підтримай країну - врятуй Батьківщину! Тільки разом ми захистимо наше майбутнє! Подробиці та пропозиції в групі https://invite.viber.com/?g2=AQA7%2B%2FaEJlGXdUrlXdUJnmhOZYmfK58rM6jw6p6r4duCnBb3oPsuS%2F4%2FZVGos0Lj 
Будемо вдячні за поширення даної інформації!


 
Земля – власність народу, та умова його існування!
 
Це не політична, а виключно народна та мирна ініціатива.
Саме питання продажу землі (території) не є коректним, чи може належати смертним то, що вічно? Чи можна продавати територію нашої Батьківщини? Якщо так, то ознайомтесь до яких наслідків це привело в таких країнах як Мадагаскар та Аргентина.
 
Як рай Мадагаскару перетворився в пекло цивілізації
через земельну реформу.
80% лісів зникли на Мадагаскарі протягом 6 років після початку земельної реформи.Згідно доповіді міжнародної місії, відкриття ринку землі перетворилося в масштабне захоплення землі іноземними корпораціями та фондами, що по суті призвело до економічного колоніального захоплення країни.
Глибока економічна криза, продовольча криза, яка триває і донині. В кінцевому результаті земля Мадагаскару і всі його величезні ресурси однаково потрапили до рук іноземних інвесторів, а громадяни країни залишилися дешевою робочою силою, що існує за межею бідності, і не в змозі купувати ті продукти, що вирощують на «своїй» землі.
У підсумку звіту міжнародної місії зазначається, що Мадагаскар був однією з найбагатших на мінеральні та природні ресурси країною із сталим прийнятним розвитком і відсутністю проблем голоду.
Земельна реформа, відкриття ринку землі та прихід іноземних інвесторів, спричинили заволодіння ними практичної всієї землі острова, виснаження землі, мінеральних копалин, екологічні катастрофи, знищення 85% усіх лісів, висихання майже всіх річок та загострення проблем з водою, зростання безробіття та кількості біженців. І, як наслідок, виникнення продовольчої кризи та голоду.  
Мадагаскар - це в минулому унікальна екосистема розкішного розмаїття тропічних лісів, де фрукти та горіхи самі по собі родять цілий рік. А сьогодні люди вирощують примітивні монокультурні плантації, які вимагають рабської праці тисяч людей. Задумайтесь, кому все це треба?!

 
 
Аргентинські уроки для України: як продати землю, здоров’я, та життя майбутніх поколінь…
Скупка землі в Аргентині великими іноземними фінансовими гравцями показала свою неефективність, що в свою чергу призвело до погіршення життя селян та зростання соціальної напруженості.
Більша частина сільськогосподарських земель під час неконтрольованого розпродажу опинилася у власності транснаціональних агрохолдингів. Виснажлива експлуатація ґрунтів і впровадження монокультур з безмірним використанням токсичних пестицидів тотально знищують екологію та здоров’я людей.
Україну теж штовхають на той же самий шлях. Ніде у світі поради МВФ не призводили до покращення життя. На прикладі Аргентини очевидно, що вона з кожним роком все більше погрузає в кредитну залежність. У свій час влада Аргентини, так само як має наміри вчинити український уряд, заради негайної вигоди запровадила ринок землі, знехтувавши розвитком економіки.
Незважаючи на рекордні врожаї, 2001 року вона опинилася на межі голоду, адже власники угідь збували всю продукцію за кордон — туди, де ціни були в рази вищими. Внутрішні ціни в Аргентині піднялися до небувалих висот. У поєднані з високим рівнем безробіття та низькими зарплатами це призвело до голоду.
Насьогодні більше 60% українських сільськогосподарських земель контролює великий агробізнес, масштаб та обсяг якого схожий в порівнянні з найбільшими латифундіями в Аргентині.
Екологічні наслідки ринку землі значно страшніші за економічні, бо втрачається найдорожче – здоров’я і життя людей.
«Зелені пустелі» в Аргентині – мертві обширні площі з посівами ГМО-сої, головної культури. У цій країні за останні 20 років, а саме після розпродажу землі, об’єм використання пестицидів збільшився у 8 разів! Таке інтенсивне використання пестицидів спричинило деградацію ґрунтів, та вже так, що вони навіть перестають поглинати дощі, які затоплюють поля, села і розповсюджують отруйні хімічні речовини до підземних вод та річок.
Внаслідок негативного впливу пестицидів на місцеве населення, яке проживає в сільськогосподарських провінціях, стрімко зростає онкологічна і серцево-судинна захворюваність, вроджені каліцтва, генетичні мутації, психічні та розумові розлади, а також інші важкі недуги. За останні десять років випадки захворювання дітей на рак збільшилися в 3 рази, а вроджені вади розвитку в 4 рази.
Конституція Аргентини (як і України) гарантує своїм громадянам право на безпечне для життя і здоров’я навколишнє середовище. Держава, запровадивши ринок землі забезпечила захист власності, при цьому залишивши повністю беззахисними своїх громадян, які позбавляються здоров’я і життя… .
Залишається безмірно дивуватися сучасним технологіям сільського господарства, володіючи якими, жменька людей здатна перетворити в отруєну пустелю такі величезні угіддя, де спочатку було все для щастя людини!
 
Землю хочуть захопити її нинішні орендарі
Вітчизняні олігархи давно розібрали землі через механізм оренди, щоб збагатитися наїї перепродажі західним інвесторам.Власники паїв після їх продажу будуть або працювати за наймом або, отримавши на руки “шалені” кошти, придбають квартирув місті і назавжди покинуть зубожілі регіони. Що приведе до збільшення урбанізації великих та голодних міст та втрати села як підґрунтя української культурної спадщини.
Чи може ще хтось сумнівається, що через українські компанії,землі скуплять саме зарубіжні агрохолдінги (корпорації), у яких грошові активи більші за бюджети не тільки наших фермерів, а і багатьох країн світу? Може хтось чув як хоч в одній країні місцеве населення задоволене діями та екологічними наслідками іноземних латифундистів? Я не чув, тому вважаю першочерговою задачею є зупинення процесу продажу територій, які відстояли наші пращури, а ми готові розміняти в інформаційній війні.
Звісно, я також проти того, щоб залишити все так як є на сьогодні. Землі вже давно виснажуються корпораціями, а люди не можуть скористатися своїм конституційним правомвзяти землю. Тому, наступним кроком, землю з рук латифундистів потрібно роздати молодим сім’ям, котрі хочуть працювати на землі, малим фермерам та сімейним фермерським хазяйствам, створити умови для їх процвітання, підтримати напрямок органічної продукції.
А зараз з нашої країни вивозять все найкраще та завозять все найгірше. Села пустіють, тарифи зростають, чисельність населення стрімко зменшується, а так звана влада все це підтримує. Звісно можна сказати, що нам не пощастило народитись в такому чудовому місці де немає катаклізмів, чудовий температурний режим та сама родюча земля в світі, бо деякі сили зроблять все і навіть нашими руками, щоб ми по скорішезагинули чи повтікали з цієї території. Щоб їм допомогти,багато не потрібно, пливи по течії і менше думай.  Але можнапіти другим шляхом, раз і назавжди згуртуватись, стати не батраками, а господарями рідної території, щоб забезпечити середовище та умови відтворення вічного народу на вічній землі!Впевнений що це потрібно зробити виключно мирним шляхом. Не зважаючи на залякування осередків масової інформації та солодкі речі експертних диригентів,чи їх «гарячо-голових» ретрансляторів, які будуть запевнювати що це неможливо, а засланні козачки можуть своїм прикладом спонукати до агресивних дій, щоб спровокувати, та стравити навнутрішні протистояння, чим відволікти від основної теми, та дискредитувати весь рух. Тому ще раз, відстоювати тільки мирним шляхом. Без нашої мовчазної згоди любе розбазарювання території є тотальним злочином проти населення нашої країни!
Тому,ми розпочали всеукраїнську безстрокову акцію волевиявлення «Земля–власність народу, та умова його існування!» Та запрошуємо, тебе збиратись кожної суботи о 14:00, на центральній площі свого міста чи села, на півгодини. Разом ми сила! Приходь, щоб відстояти свою позицію. Підтримай країну - врятуй Батьківщину! Тільки разом ми захистимо наше майбутнє! Акція виключно мирна.

Подробиці та пропозиції в групах:
 
 https://t.me/zemlyanetovar    
 
https://www.facebook.com/groups/zemlyavlasnistnarody
 
Автор Народ України
Будемо вдячні за поширення даної,життєво важливої інформації!
 

--- Подпишись на рассылки и газеты... --- --- Информационная политика газеты... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---

Поделиться в соц. сетях

Нравится



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2023 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.