Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):






















Инициатива за счастливую, самодостаточную, богатую и независимую от ЕС и ТС Украину!

08 декабря 2013, 11:49

Сергей Рязанцев: Распространяйте, пожалуйста эту инициативу, присоединяйтесь к ней ,поддержите её всеми силами,с сегоднешнего дня у Украины есть шанс превзойти по значимости даже то что смог сделать народ Исландии. Друзья, переведите кто может этот текст на английский и другие языки и рассылайте его по всему миру включая общественные и политические организации! 

(Вот гугл-переводчик, где настроен перевод с укр. на рус. язык http://translate.google.com/?hl=ru#uk/ru/)

НАРОД УКРАИНЫ ПРОСНУЛСЯ!

 За счастливую, самодостаточную, богатую и независимую от ЕС и ТС Украину!

Дві години тому (прим. 7 или 8 декабря 2013 г.) близько 20 громадських організацій, що представлені на #євромайдан провели "Збори громадських ініціатив майдану". Результатом стали: домовленість про координацію дій, рішення про оголошення майдану суб'єктом переговорного процесу з опозицією і владою, а також підписання Декларації зборів громадських ініціатив Майдану. Текст декларації представляємо нижче: Декларація зборів громадських ініціатив Майдану Ми, народ України, керуючись Конституцією України, згідно з якою народ є головним суб’єктом влади, з цього моменту здійснюємо свою владу безпосередньо (Стаття 5 Конституції України). Ми втомилися від месій та не віримо в абстрактні обіцянки світлого майбутнього. Ми всі різні і представляємо різні громадські ініціативи, але зараз неважливе нічого, що нас роз’єднує. Дії влади є неконституційними, вона поставила себе поза законом. Ми побачили, що в нас немає українського президента, українського уряду, - і взагалі української влади. Натомість постала головна сила - український народ. Ми оголошуємо створення механізмів формування та донесення наших вимог до влади та опозиції. Ми залучаємо компетентних осіб у всіх сферах управління державою. Ми декларуємо наступні цілі: 1. Негайно покарати всіх причетних до злочинних дій проти учасників мирних протестів 2. Негайно звільнити політв’язнів 3. Сформувати Тимчасовий уряд народної довіри 4. Скликати Установчі конституційні збори громадян України для створення нової системи державного управління 5. Провести політичну люстрацію 6. Розпустити Верховну Раду як недієздатний законодавчий орган. 7. Визнати екосистему, запропоновану громадською ініціативою «Авторитет нації» та Європейською Економічною Палатою, як середовище для довгострокової взаємодії між громадськими ініціативами Майдану, опозицією та владою. У подальшому ми підтримаємо лише ті сили, які представлять чіткий план реформ на перший рік діяльності при владі. Для виконання цих завдань ми застосуємо усі способи доступні громадянському суспільству! 



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2024 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.