Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):






















MC або ЄС?

13 августа 2013, 21:27

Президенту України

В.Ф. Януковичу

MC або ЄС?

Митний союз (MC) і повноправне членство в ньому економічно вигідне для України. Проте зона вільної торгівлі та угодa про асоціацію з Євросоюзом (ЄC) буде означати продовження кризи нашої економіки. Угодa про асоціацію суперечить Конституції і є реальною загрозою для державного суверенітету. До того ж призведе до ліквідації моральних і християнських цінностей в Україні.

Україна, віддавши суверенні права Брюсселю, не зможе бути спостерігачем в МС, тому що вона втратить право суб'єкта і перестане бути суверенною державою. Митний союз навіть розмовляти з Україною не зможе. Всі питання будуть вирішуватися не в Києві, а в Брюсселі.

Що отримає Україна, вступивши в ЄС?

Заборгованість країн єврозони! У першому кварталі 2013 року заборгованість досягла історичного максимуму – 85,9% ВВП (валового внутрішнього продукту), тобто 11,1 трильйона євро. Розмір державного боргу в усіх країнах ЄС зріс до 92,2% ВВП. Серйозна ситуація є в Греції, де в кінці першого кварталу 2013 року державний борг становив 160% від ВВП, у той час як в 2012 році цей показник становив 136%. Такі проблеми загрожують Італії – 130% ВВП, Португалії – 127% ВВП, та Ірландії – 125,1% ВВП. Пригадуємо, що до вступу в ЄС ці країни, особливо Греція, економічно процвітали. А сьогодні вони зазнали економічного краху, окрім морального і духовного розкладу, включно з ліквідацією інституції сім’ї. Ця дорога ЄС веде до глобального автогеноциду народів.

Своїм вступом до ЄС Україна успадкувала б трильйонні борги. Втратила б свій державний суверенітет і відповідно до європейських стандартів, мусіла б запроваджувати засоби автогеноциду. Насамперед, йдеться про систему ювенальної юстиції, яка краде дітей з благополучних сімей, а далі – про гендер-деморалізацію, яка руйнує людину і суспільство. Висновок ясний – сьогодні вступ до ЄС є самогубством народу!

Візантійський Вселенський Патріархат дбає про збереження християнських та моральних цінностей. Західна Католицька Церква зрадила свою ідентичність. В результаті, на Заході відбувається моральний розклад суспільства, насамперед через впровадження гомосексуалізму і злочинної ювенальної юстиції, яка нищить дітей. Здорове виховання заборонено. Тут йдеться про просунення злочинів проти людства! Католицька Церква на це мовчить, а тим де-факто їх схвалює! Тільки на моральних принципах справедливості, правди і здорового виховання може відбутися відновлення українського та російського народів. Сім'я є основною клітиною суспільства. ЄС і ООН через гендер ліквідують особу і сім’ю. Крок до ЄС є початком морального, духовного і фізичного автогеноциду українського народу.

Шановний пане Президенте, будьте відважні, не дозвольте, щоб на Вас впливали різні демагоги і брехуни, які маніпулюють через мас-медіа українською громадськістю, створюючи некритичну ейфорію щодо ЄС. Якщо хтось прагне вступити в ЄС, то має можливість переїхати туди. Однак, ймовірно, що невдовзі він все ж таки повернеться, але вже без дітей, яких у нього вкрадуть!

Основна причина нашої радикальної опозиції щодо вступу до ЄС – це не лише економічний аспект, але передусім – духовний. Антизакони ЄС, які в корені заперечують християнство, запроваджують сатанізацію особи і пекло на землі та після смерті.

Пане Президенте, будьте відважні, відділіться від тих, хто продав совість і зрадив український народ! Пересічіть рабські кайдани Брюсселю перш, ніж буде запізно!


==============================

Надсилаємо Вам копію листа Президенту України В.Ф. Януковичу "MC або ЄС?" від 10 серпня 2013р. (http://vkpatriarhat.org.ua/?p=15254)



Дякуємо за Вашу увагу.





З повагою


+ Тимотей, ЧСВВр


Єпископ-секретар Візантійського Вселенського Патріархату





Львів, 13.08.2013p.Б.





Адреса: Візантійський Вселенський Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна



www.vkpatriarhat.org.ua , www.uogcc.org.ua , www.bcp-video.org.ua , www.bcp-news.org.ua ; [email protected]

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату




+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

Єпископи-секретарі

Львів, 10 серпня 2013

Копії:

- Народним депутатам Верховної Ради України

- Президенту РФ В.В. Путіну

- Депутатам Державної Думи РФ

- ЗМІ



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2024 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.