Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий



Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





Комплексна корекція фігури.






Группы


















Строительство завода Монсанто в Украине (+Видео)

13 августа 2013, 13:03

Американская корпорация "Монсанто", мировой "лидер" в производстве ГМО-семян, вроде бы отказавшись от планов строительства своего завода в Винницкой области, как вариант рассматривает Киевскую обл. Киевляне, будьте бдительны! Не дайте мутантам Монсанто забраться к вам в тарелку! Пока еще возможно, БОРИТЕСЬ И ГОНИТЕ ПРОЧЬ ЭТУ ЗАРАЗУ ИЗ НАШЕЙ СТРАНЫ!
корпорация США МОНСАНТО - это ТА самая корпорация, производившая химпрепарат "ОРАНЖ", который распыляли над джунглями для уничтожения вьетнамцев! А теперь своими ГМО она будет уничтожать СЛАВЯН, внедряя в семена овощных культур вредные гены. Да этих МОНСАНТов-мутантов к нашей земле близко подпускать нельзя! Вообще, для сохранения чистоты природы надо сажать только чистые сорта ,а не гибриды. Ведь даже выращенный бабушкой гибрид, зараженный ГМО-отравой, будет нести опасность?!
Цель этой атаки Монсанто ясна: ослабить население Украины ,России ,Белоруссии, а то СЛАВЯНЕ слишком медленно сокращаются в количестве населения. Эта тема способна объединить - против вымирания народа Украины и вообще Славян!

http://www.youtube.com/watch?v=wWDwkl980Tc

http://youtu.be/o72XdU9_kRU

Мнение винницких экологов и аграриев: http://20minut.ua/Novyny-Vinnytsi/Podii/%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8-%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%80%D1%96%D1%97-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D1%96%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%83-%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE-%D1%83-%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%96-10270320.html

Статья и подписать петицию: http://www.avaaz.org/ru/monsanto_vs_mother_earth_loc/?tJhpOeb

Oleg Anisimov.

***

Аукціон по земельній ділянці в мікрорайоні «Східний» не відбувся, але потенційний інвестор є
 
Повторний аукціон по земельній ділянці в східній частині міста, який був запланований на 19 квітня, не відбувся у зв’язку із відсутністю заяв від учасників. Однак потенційний інвестор є – це компанія ТОВ «Монсанто Інноваційне Насіння». Її представники оголосили про наміри компанії взяти участь у подальших торгах, якщо такі будуть. Компанія хоче придбати цю землю для будівництва насіннєвого заводу з виробництва кукурудзи традиційної селекції.
Як повідомлялось раніше, міська рада виставила на продаж через публічний аукціон 80 га землі в східній частині міста. У 2007 році вона була запроектована під Вінницький індустріальний парк (ВІП), нову промислову територію з розташуванням одного потужного або декількох сучасних промислових виробництв. Досі розвиток цієї території стримувався через невирішеність інфраструктурних питань. Вінницька міська рада неодноразово зверталась за підтримкою у цьому питанні на державному рівні, однак державні кошти наразі залучити не вдалося. Тому міська рада вирішила залучити інвестора для спільного розвитку цієї території і оголосила аукціон на її продаж.  Стартова ціна продажу земельної ділянки у власність визначена експертами і складає 81,5 млн. грн. Перший аукціон, який був запланований на 5 березня, не відбувся, оскільки зареєструвався лише один учасник. http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=394. Повторні торги були призначені на 19 квітня. Однак вони знову не відбулись через відсутність заяв. Тому аукціон визнано таким, що не відбувся. Про це повідомили організатори торгів.
Однак проведені торги показали, що потенційний інтерес до території, яка була виставлена на аукціон, є. Інвестором, який має намір взяти участь в торгах у подальшому, якщо такі будуть, є ТОВ «Монсанто Інноваційне Насіння», представництво міжнародної компанії Monsanto в Україні. Її представники 19 квітня звернулись до організаторів аукціону з питанням, чи планує міська рада у майбутньому знову виставити цю земельну ділянку на аукціон. Як з’ясувалось, саме вони брали участь у торгах 5 березня.
«Ми розглядали і на даний момент розглядаємо кілька ділянок, придатних для будівництва насіннєвого заводу в різних регіонах України. Земельну ділянку у Вінниці було обрано як одну з пріоритетних, - прокоментувала Олена Фоміна, директор з виробництва насіння Monsanto в Україні та Росії. – Після того, як ми зробили заявку на участь у перших торгах, ми вивчали можливості ринку, переглянули наші інвестиційні можливості, наші технічні фахівці приїздили сюди, щоб більш детально познайомитись із технічними параметрами цієї території. В результаті ми зрозуміли, що можемо реалізувати тут більш масштабний проект, і площа земельної ділянки це дозволяє. Ми дуже відповідально ставимось до наших інвестицій, тому нам потрібен був час, щоб додатково вивчити можливості реалізації цього проекту. Ми свідомо пішли на ризик і не реєструвались на участь у повторних торгах, щоб доопрацювати технічні і фінансові рішення. І сьогодні ми тут, щоб підтвердити свою зацікавленість у цій ділянці і щоб дізнатись офіційну позицію міської ради, чи буде ця територія у подальшому знову виставлятись на публічний аукціон».
Олена Фоміна розповіла, що проект, який компанія ТОВ «Монсанто Інноваційне Насіння» має намір реалізувати у Вінниці, - це будівництво заводу з виробництва високоякісного насіння кукурудзи традиційної селекції, обладнаний найсучаснішим устаткуванням. Будівництво здійснюватиметься у відповідності з українським законодавством і вимогами та обмеженнями, закладеними Вінницькою міською радою в умови аукціону: земля має використовуватись за цільовим призначенням (промислові потреби); власник зобов’язаний дотримуватись Земельного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», державних будівельних норм, природоохоронного законодавства (зокрема, законів «Про охорону земель», «Про відходи» та ін.); продукція, яка вироблятиметься на освоєній земельній ділянці, має бути офіційно дозволеною в Україні; продукція не повинна мати шкідливого впливу на людей, тварин, екологію та рослини; на земельній ділянці забороняється будь-яке виробництво по переробці хімічних речовин; санітарно-захисна зона об’єкту становить 200 метрів.
Реалізація проекту передбачає створення 130 постійних та 300 сезонних робочих місць. Обсяг інвестицій Monsanto у розвиток даного проекту протягом наступних п’яти років складе близько 140 млн. доларів США.
«На сьогодні ми завершуємо відпрацьовувати усі питання по самому проекту, і найближчим часом будемо готові презентувати його громадськості міста, - зазначила пані Фоміна. – Зокрема, за кілька тижнів ми плануємо провести у Вінниці прес-конференцію і запросити всі регіональні медіа».
Департамент комунальних ресурсів міської ради повідомив, що міська рада визначиться із можливістю проведення ще одного аукціону після того, як буде проаналізовано результати попередніх торгів.
 
Департамент у справах ЗМІ
та зв’язків з громадськістю
Вінницької міської ради
т.: 59-50-66; 59-51-85;
59-53-10; 59-52-44
 

--- Подпишись на рассылки и газеты... --- --- Информационная политика газеты... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---

Поделиться в соц. сетях

Нравится



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2023 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.