Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Родная газета Международная газета
"Родная газета"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):






















Обнова сім'ї

28 ноября 2013, 18:49

 

Надсилаємо Вам копію нашого звернення до Міністерства соціальної політики України від 26.11.2013р. стосовно „європейських цінностей” та потреби обнови сім'ї.

Дякуємо за Вашу увагу.

З повагою

Секретаріат  УП ГКЦ

 

Львів, 28.11.2013р.Б.

Синод єпископів УП ГКЦ; вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491

www.community.org.ua, www.vkpatriarhat.org.ua, pidhirci.community@gmail.com

===============================================================================

Міністерство соціальної політики України

Київ

Обнова сім'ї

 

Європейський союз з Лісабонською угодою, яка встановила пріоритетом гомосексуалізм, не має нічого спільного з культурною і християнською Європою. Навпаки, вона є гробом моральних і християнських цінностей.

Європейський Союз надає першість, навіть перед економікою, ідеології гомосексуалізму, з якою пов’язане викрадання і деморалізація дітей. Основною клітиною суспільства є сім'я, що складається з чоловіка, дружини і дітей. У ній формуються моральні цінності, тобто відносини любові, взаємної жертви, поваги.

Європейський Союз через свою політику гендер-гомосексуалізму на базі різних конвенцій і рекомендацій узаконює аморальності і руйнує сім'ю, сімейні відносини і будь-які моральні цінності. Це моральне самогубство, яке приносить також економічне самогубство. Це ми вже бачимо на прикладі кризи в Європі.

Коли батько сім'ї є розумний і має здорові засади, то мудро керує і захищає свою сім'ю. І навіть якщо не має економічного надлишку, то вміє мудро господарювати з тим, що має. Тоді жінка і діти щасливі. Нерозумна людина, яка є сексуальним збоченцем, алкоголіком чи наркоманом, навпаки, нерозумно розтратить і велике багатство. Тоді жінка і діти є нещасними  і сім'я розпадається.

А ці закони діють і у великій сім'ї, якою є держава. Без моральних цінностей і найбільший економічний потенціал розтратиться і знищиться. З моральними цінностями пов'язаний розум і совість, а також економічне благословення. А зі втратою розуму і совісті, що є результатом аморальності, пов'язаний економічний крах. Тому про-сімейна політика має бути основою і пріоритетом не тільки в Україні, але і в Росії та Білорусі. Якщо Європейський Союз ліквідує сім'ю, то його треба публічно назвати злочинною системою, яка веде народи Європи до морального і економічного автогеноциду. Тому Україна ні в якому разі не може вступити до цієї автогеноцидної системи ЄС.

Прикладом є Швеція. До вступу в ЄС у ній був найвищий рівень життя в Європі. Крім того, у Швеції моральні цінності були на такому рівні, що крадіжок практично не існувало і будинки не зачинялися. З введенням гомосексуалізму, інцесту, транссексуалізму, виростає покоління злочинців, з якими Швеція вже не може впоратися. У Скандинавських країнах навіть просувають узаконення шлюбів з дітьми (педофільних шлюбів).

Якщо людина стане залежною від аморальних збочень, алкоголю, наркотиків, деструктивних психологій і філософій, то стане пропащою і не може створити сім'ю та переносити труднощі, пов'язані зі здоровим функціонуванням сім'ї. Тому найважливішим завданням і пріоритетом має бути здорове виховання, здорова формація молоді. Необхідна правдива освіта, яка вказує на негативні впливи (наркоманія, злочинність, сексуальні збочення). З іншого боку, слід наголошувати на моральних цінностях, на яких побудовані здорові міжлюдські відносини.

В людині, з одного боку, є совість, розум і прагнення до істини, добра і любові, але, з іншого боку, є корінь зла. З цього кореня виходять вбивства, злочини, цинізм, війни, сварки. Цю реальність людської природи ми повинні усвідомити. Реформа народу і сім'ї повинна розпочатися від кожної людини особисто.  Правильна інформація та виховання поєднані з боротьбою проти брехні і зла. Людина мусить мати відповідь на основне питання: який сенс її життя. А на це відповідає Ісус Христос у своїй Євангелії. Його відповідь є ясна, і на ній була побудована вся культурна Європа і християнська Америка. На жаль, Європа і сучасна Америка відпали від своїх коренів і стали джерелом духовного раку народів.

Глобалісти мають чіткий план редукції людства, тобто автогеноциду. Для цього використовують найефективніший засіб – гомосексуалізм. Він руйнує особу, сім'ю і суспільство. Щоб настала віднова народу, повинна настати віднова людини і сім'ї. Тому повинен бути визначений пріоритетний напрям політики, яким є сім'я. Зрозуміло, що сім'я складається з чоловіка, дружини і дітей. Пріоритетна про-сімейна політика вимагає повного усунення аморального гендер-гей законодавства.

 

+ Ілля

Патріарх ВВП

 

+ Маркіян, ЧСВВр

Архиєпископ УП ГКЦ

 

Львів, 26.11.2013р.

Копії:

- Президенту України В.Ф. Януковичу

- Президенту РФ В.В. Путіну

- Народним Депутатам України

- Депутатам Державної Думи РФ

- Громадським організаціям України та Росії

- ЗМІ 



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---



Разработка сайта http://devep.ru
Copyright 2006-2024 © Международная газета "Быть добру"
Информационная политика международной газеты «Быть добру» http://gazeta.bytdobru.info/o-gazete/#anchor163
Ответственность за содержание информации несёт её автор.